Política de Privacitat

RHB

Informació sobre Protecció de Dades

Dades relatives al Responsable

En compliment amb la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s’informa l’usuari que les seves dades seran tractades per RHB amb la finalitat d’ententendre la seva sol·licitud i de possibilitar la gestió de la relació i contacte amb vostè.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Una altra finalitat és la d’enviar-li comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb l’entitat, a través del telèfon, correu postal ordinari, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònics equivalents.

Si l’usuari no marca l’acceptació de la casella corresponent abans de l’enviament de la sol·licitud de consulta, no rebrà comunicacions comercials i d’interès d’aquesta entitat, sense perjudici de ser atesa la seva consulta.

Per l’usuari del servei de newsletter, la finalitat és la de respondre a la seva sol·licitud de subscripció i enviar-li comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat, a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, tenint el consentiment de la subscripció realitzada.

L’usuari accepta i consent el tractament automatitzat dels mateixos per part de RHB el qual garanteix que les dades recollides no seran cedides a terceres persones ni utilitzades amb una altra finalitat comercial que no sigui per al que han sigut recollides i que sempre que fos a realitzar-se algun tipus de cessió de dades generals, de forma prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses i informades, exonerant a RHB de qualsevol responsabilitat al respecte.

RHB ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i accés per part de tercers no autoritzats.

RHB conté enllaços a altres llocs webs que podrien emmagatzemar informació sobre els usuaris. RHB no es fa responsable de la gestió de la informació d’usuari ni de les condicions de protecció de dades i confidencialitat d’altres llocs web.

RHB es reserva el dret a modificar la seva política de privacitat, segons el seu propi criteri, o motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Qualsevol modificació de la Política de Privacitat serà publicada almenys deu dies abans de la seva efectiva aplicació. L’ús de la pàgina web després d’aquests canvis, implicarà l’acceptació d’aquests.

Se l’informa que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si escau, oposició i portabilitat de les dades, així com la limitació de tractament d’aquestes, enviant una sol·licitud acompanyada del document identificatiu a la direcció:


[email protected]


Així mateix, se li comunica que disposa de la possibilitat d’exercir el seu dret de presentació d’una reclamació davant d’una unitat de control.