BLOG

Sin categoría

BLOOD FLOW RESTRICTION

El BFR és un mètode de treball que implica l’ús de “manguitos” col·locats al voltant d’una extremitat, amb l’objectiu de mantenir el flux arterial mentre

Llegir més »
Mano agujas de cerca.
Tècniques

La punció seca

La punció seca És una innovadora técnica fisioterapèutica que utiliza agulless d’acupuntura per a tractar determinades dolències, especialment el síndrome de dolor miofascial, però la seva similitut amb l’acupuntura acaba aquí, no s’han de confondre aquestes dos tècniques.

Llegir més »
Electròlisis Percutània Terapèutica.
Tècniques

Electròlisis Percutània Terapèutica (EPTE®)

La Electròlisis Percutània Terapèutica EPTE® és la tècnica revolucionaria per al tractament de les tendinopaties. Utilitza microcorrents per a què l’aplicació sigui pràcticament indolora per al pacient. EPTE® és una tècnica efectiva, ràpida en la seva aplicació, i que escurça els temps de recuperació del pacient.

Llegir més »
Manos apretando espalda.
Tècniques

Concepte Maitland

El “Concepte Maitland” és referit com un concepte i no com una tècnica. L’enfasi no recau sobre una tècnica de tractament, sinó sobre un “procés de presa de decisions”, que implica una valoració analítica i examen del pacient, en la qual ens basarem per a decidir un tractament.

Llegir més »
Ejercicio con pelota medicinal.
Tècniques

Mètode McConnell

El concepte desenvolupat per la fisioterapeuta australiana Jenny McConnell es basa en la comprensió de la influència de la posició en activitats dinàmiques com un factor causal dels símptomes musculoesquelètics i els efectes beneficiosos de la descàrrega dels teixits tous, generalment amb cinta o tape adhesiu, per a disminuir ràpidament el dolor i optimitzar els efectes del tractament, i millorar la resposta muscular a través de l’exercici terapèutic.

Llegir més »
Hombre ejercitándose en camilla.
Tècniques

Què és el Concepte Mulligan i d’on prové?

Les tècniques de mobilització amb moviment en el què es basa el Concepte Mulligan​ van ser descobertes per Brian Mulligan. Aquest enfocament de Teràpia Manual, senzill i eficaç, es destina a disfuncions musculo-esquelètiques i implica tècniques indolores de reposicionament articular, que condueixen a la restauració de la funció i eliminació del dolor.

Llegir més »